Beoordelingen van Bouffies döner & more Hurdegaryp

Recente recensies van Bouffies döner & more Hurdegaryp

5 sterren na 34 reviews

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering!! Heerlijke kapsalon en broodje döner. Zelfs servetten en vorkje bijgeleverd en paar pepermuntjes , wat een service!! Hier gaan we vaker bestellen. Aanwinst voor de omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel bezorgt eten tot zover heerlijk zeker een aanrader alleen wat fout gegaan bij levering jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, goed eten

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en het was lekker alleen 1 bestelling verkeerd maar dit kan gebeuren. Verder alles top !

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, helaas ontbrak bij de kapsalons de salade. Daarentegen erg veel kaas. Liever de knoflooksaus in het vervolg apart. Bezorging keurig op tijd. Een aanwinst voor Hurdegaryp.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en super relaxed dat het bezorgd word. voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed 👍🏻

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden nog nooit kapsalon gegeten maar het was heerlijk!ook ideaal bestellen via internet.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering, eten was erg netjes verpakt en nog heel warm. Het eten was heerlijk, echt een aanrader. Een aantal hadden kapsalon en er had 1 een Turkse pizza. Beide smaakten heel erg lekker. Wij bestellen hier zeer zeker nog een keer.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de salade op, ter compensatie twee blikjes drinken gekregen.. eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Kapsalon erg lekker. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten was warm en lekker. Snelle bezorging. Leuk detail, de bijgeleverde pepermuntjes. Wij bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, snel en makkelijk te bestellen. Ideaal!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorger was netjes op tijd en alles was warm. Tot de volgende keer😊

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & veel

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie. Binnen 20 minuten zaten we aan tafel met een fijne vracht eten.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dondersfijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker! Verse salade en dito broodje met overheerlijke kip Döner. Aanwinst voor Hardegarijp en omstreken.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Erg tevreden! 5/5

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed verzorgd, verse frisse salade en de schotel was heerlijk! Graag volgende keer wel 2 sauzen bij een schotel doen als dat ook vermeld staat op de website. Volgende keer bestel ik hier weer!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. Persoonlijk ontvang ik liever de saus apart van de kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de kapsalon was de patat erg vet. De patat was doorweekt met vet/olie. Smaak van kip was goed. We hadden liever de saus los erbij gehad zodat we het zelf kunnen doseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Turkse pizza en vlotte bezorging!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie toevoeging in Hardegarijp! Bezorgtijd was prima volgens da afgesproken tijd. Eten was heerlijk en lekker warm. Minpuntje was geen knoflooksaus geleverd , was wel besteld .

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een kapsalon large en xl besteld om het verschil te ervaren. Dit konden wij thuis niet echt ontdekken. Kapsalons waren beide even groot/ hoog.Had verwacht dat de saus apart zou worden meegeleverd, maar was er al doorheen gedaan en opgewarmd. Dat is geen goede combinatie. De belgische frieten waren slap; konden wel iets meer doorbakken. We hadden er salade bij besteld maar dit ontbrak. Ik vermoed dat het eenmalig is.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en op tijd!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten :-) Ik bestel hier vaker

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat lang..maar opstart is altijd moeilijker dan je denk..het was ook niet warm behalve de turkse pizza. Verder prima service door het exstra brengen van een fles coca cola en sausjes ..maar alles was het wachten meer dan waard..we gaan zeker weer bestellen..een mooie aanvulling in de regio hier..

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zo goed dat ik nu alles uit ga kotsen zodat ik opnieuw kan bestellen.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating