Beoordelingen van Bouffies döner & more Hurdegaryp

Recente recensies van Bouffies döner & more Hurdegaryp

5 sterren na 87 reviews

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies zoals verwacht. Alles netjes apart verpakt, gratis blikje cola ( top ), servetjes, twee pepermuntjes en zeer milieubewust, een vriendelijke bezorger op de fiets. Nu ben ik helemaal pro milieu maar ook pro warm eten. Enige reden dat ik jullie geen 5 sterren heb gegeven voor de kwaliteit is het feit dat het eten lauw warm aankwam. Las in andere reviews dat ik niet de enige ben die dit vind. Toch maar overstappen op de elektrische auto/scooter ?? Verder was alles top. Het heeft heerlijk gesmaakt en ik zal zeker weer een keer bij jullie bestellen.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed op smaak, alles warm na bezorging, op afgesproken tijd bezorgd. Houden zo 👌

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd, zat deze keer geen servetten , bestek en pepermuntjes bij

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service.heerlijk eten .betaalbaar zeker voor herhaling vatbaar.en ook een aanrader voor anderen.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging! Weer lekker gesmuld. Kinderen vinden de crockyburger erg lekker!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar was niet echt warm.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon!!!!!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse producten, eten werd goed warm thuisbezorgd en de smaak was erg goed! Voor herhaling vatbaar.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Een aanrader voor iedereen.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit en vriendelijk bezorgers. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlotte en correcte levering!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was zo goed dat ik met de bijgeleverde folie op mijn hoofd uit blijdschap door de Wâlden ben gaan rennen!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat knoflofsaus niet apart werd meegeleverd bij Turkse pizza kipdoner speciaal, maar er al in was verwerkt, verder goed,

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk.!!!!!!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet op tijd.. de persoon die de bezorging deed wist het bedrag niet en had geen wisselgeld????

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed eten!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, warm en snel bezord. Sla en frisdrank erbij, en natuurlijk het "pepermuntje" Vriendelijke bezorging altijd.😊

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig saus bij de kapsalon en de patat was slap en vettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de patat voor 4 personen was in onze ogen net niet genoeg. Voor de rest alles heel goed.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en meer dan voldoende. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BeZorging was prima mooi voor de tijd. 1 minpuntje de ui op de friet speciaal, waren zeer grof gesneden

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en keurig verpakt. Aanrader Turkse pizza en de kapsalon Large ook meer dan genoeg. Bezorging prima.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was teveel afgekoeld. De producten zelf waren heerlijk.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten was nog lekker warm

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prime levering juiste tijd Eten wat uitstekend

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke kapsalon en friet! En zeker niet te weinig! Was lekker warm en werd mooi op tijd gebracht.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk, direct antwoord en verwachtte bezorgtijd. Bezorger was op de aangegeven tijd aanwezig en met juiste producten. Allen viel op dat telefoonnummer op folder niet werkt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed het was alleen al flink afgekoeld dus vooral de patat was minder lekker. De vorige keer was het wél goed dus ik denk dat dit toeval was.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superhandig om te bestellen via de app en heel snel thuis bezorgd. Het eten was prima. We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden allemaal kapsalon in verschillende maten en waren zeer tevreden over smaak en hoeveelheid. Via de makkelijke app besteld en betaald en je word daarna via mail goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat en bezorgen op de fiets in de regen, eten slecht verpakt is gegarandeerd lauw eten.misschien volgende keer bezorging doen met de auto

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👌🏻 Prima service en handig te bestellen!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Fijne smaken en portie was prima. Waarschijnlijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..bezorgd op tijd...warm en alles er op en aan.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke kapsalon gehad!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier wat besteld gezien de recensies. Helaas herken ik er weinig van. Slappe, zachte en niet gare patat, knoflook saus er door gegooid ( wellicht de oorzaak van de slappe hap ). Vlees is goed. Extra knoflook saus erbij besteld, ik ben me er van bewust dat je voor € 0,50 niks kan verwachten maar dat het zo weinig was. Twee maal een stukje vlees er door en op is de saus.. Tot slot erg bijzonder dat als je via iDeal wil betalen daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht ( bij mij via ING )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Turkse pizza was overheerlijk, goeie prijs en ook nog eens stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima jammer er was geen saus bij wel besteld en betaald en de friet was niet gaar en slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortilla wrap van de Durum was zwartgeblakerd. Eerste x dat ik bestelde dus wou ook niet gelijk bellen. Verder was alles prima.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering!! Heerlijke kapsalon en broodje döner. Zelfs servetten en vorkje bijgeleverd en paar pepermuntjes , wat een service!! Hier gaan we vaker bestellen. Aanwinst voor de omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel bezorgt eten tot zover heerlijk zeker een aanrader alleen wat fout gegaan bij levering jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, goed eten

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en het was lekker alleen 1 bestelling verkeerd maar dit kan gebeuren. Verder alles top !

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, helaas ontbrak bij de kapsalons de salade. Daarentegen erg veel kaas. Liever de knoflooksaus in het vervolg apart. Bezorging keurig op tijd. Een aanwinst voor Hurdegaryp.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en super relaxed dat het bezorgd word. voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed 👍🏻

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden nog nooit kapsalon gegeten maar het was heerlijk!ook ideaal bestellen via internet.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering, eten was erg netjes verpakt en nog heel warm. Het eten was heerlijk, echt een aanrader. Een aantal hadden kapsalon en er had 1 een Turkse pizza. Beide smaakten heel erg lekker. Wij bestellen hier zeer zeker nog een keer.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de salade op, ter compensatie twee blikjes drinken gekregen.. eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Kapsalon erg lekker. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten was warm en lekker. Snelle bezorging. Leuk detail, de bijgeleverde pepermuntjes. Wij bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, snel en makkelijk te bestellen. Ideaal!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorger was netjes op tijd en alles was warm. Tot de volgende keer😊

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & veel

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie. Binnen 20 minuten zaten we aan tafel met een fijne vracht eten.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dondersfijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker! Verse salade en dito broodje met overheerlijke kip Döner. Aanwinst voor Hardegarijp en omstreken.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Erg tevreden! 5/5

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed verzorgd, verse frisse salade en de schotel was heerlijk! Graag volgende keer wel 2 sauzen bij een schotel doen als dat ook vermeld staat op de website. Volgende keer bestel ik hier weer!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. Persoonlijk ontvang ik liever de saus apart van de kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de kapsalon was de patat erg vet. De patat was doorweekt met vet/olie. Smaak van kip was goed. We hadden liever de saus los erbij gehad zodat we het zelf kunnen doseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Turkse pizza en vlotte bezorging!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie toevoeging in Hardegarijp! Bezorgtijd was prima volgens da afgesproken tijd. Eten was heerlijk en lekker warm. Minpuntje was geen knoflooksaus geleverd , was wel besteld .

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een kapsalon large en xl besteld om het verschil te ervaren. Dit konden wij thuis niet echt ontdekken. Kapsalons waren beide even groot/ hoog.Had verwacht dat de saus apart zou worden meegeleverd, maar was er al doorheen gedaan en opgewarmd. Dat is geen goede combinatie. De belgische frieten waren slap; konden wel iets meer doorbakken. We hadden er salade bij besteld maar dit ontbrak. Ik vermoed dat het eenmalig is.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en op tijd!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten :-) Ik bestel hier vaker

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat lang..maar opstart is altijd moeilijker dan je denk..het was ook niet warm behalve de turkse pizza. Verder prima service door het exstra brengen van een fles coca cola en sausjes ..maar alles was het wachten meer dan waard..we gaan zeker weer bestellen..een mooie aanvulling in de regio hier..

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zo goed dat ik nu alles uit ga kotsen zodat ik opnieuw kan bestellen.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating