Beoordelingen van Bouffies döner & more Hurdegaryp

Recente recensies van Bouffies döner & more Hurdegaryp

5 sterren na 192 reviews

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best place and food. Perfect service 🤩

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten heeft goed gesmaakt en werd keurig op tijd bezorgd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 minuten voor sluitingstijd een bestelling geplaatst... Dat is natuurlijk nooit leuk voor de werknemers en bezorgers. Toch kwam de bestelling mooi optijd en was de bezorger erg vriendelijk. Daarnaast was het eten ook weer verrukkelijk!! Zeker een aanrader ;)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WERELDS VOER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een zaligheid..vers warm..overheerlijke Donner..heerlijke kapsalon..echt niet normaal zo lekker

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet heet toen het kwam. Was lauw warm.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Top service

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk via hun eigen website! Keurig op de afgesproken tijd wordt het gebracht en het is meer dan genoeg! Daarnaast is de kwaliteit top. We hebben genoten. We bestellen zeker vaker!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima eten, maar de bezorgtijd is soms erg lang. We hebben wel eens meer dan 1.5 uur moeten wachten en dat is jammer. Dit zou beter kunnen. Verder prima.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten van het fam pakket Ruim voldoende voor 4 pers

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Eerste keer dat we besteld hebben bij jullie, maar we zullen zeker nog eens bij jullie bestellen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fenomenaal lekker !! Goede kwaliteit en een snelle bezorging. Het was mij weer een genoegen om hier te bestellen. Tot de volgende keer !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de kapsalon heerlijk, nu bestond deze vooral uit "vleeskruimels". Niet zoals we zijn gewend.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en super snel geleverd!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een smaakexplosie die je eigenlijk alleen maar gewend bent van Gordon Ramsey, maar Bouffies kan het ook. Heerlijke schnitzels gehad en de vlotte bezorging was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en voldoende porties. De friet was iets aan de slappe kant. Bezorging was 10 minuten voor de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, snel en lekker

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kip en lekkere patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en lekker verder niks op aan te merken enige minpuntje de kroket was ontploft die had te lang in de frituur gezeten maar was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke bestelling was tot nu toe perfect, behalve deze. De durum doner leek net alsof het in de magnetron was opgewarmd en zag er wat slapjes uit. Er zat ook geen sla tussen de durum en geen saus, terwijl ik dat wel had aangegeven. De durum was zo warm, dat het bakje van de nuggets gesmolten was. We bestellen vaker deze combi en dit nog nooit meegemaakt De nuggets waren echter weer heerlijk.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. We hadden weinig trek (warmte) dus voor het eerst een broodje döner besteld. Dat is echt de nieuwe favoriet! Het was echt eerlijk, heel goed brood en rijkelijk gevuld met vlees.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna altijd wel tevreden met bouffies, helaas vergaten ze de knoflooksaus te leveren bij onze 3 kapsalons.. dat was wel balen. We hadden gelukkig nog wat.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Prima bezorging. Top!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb om 18:22 besteld en verwachte bezorgtijd was 19:55 maar had de bestelling pas om 21:45 dus bijna 2 uur te laat. bestelling klopte ook niet had gevraagd om een kapsalon zonder kaas maar zat toch kaas op verder was het eten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer mooi op tijd, super veel en heel erg lekker. 💃🕺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima vers en heerlijk eten..warm en op tijd bezorgd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd. Mooi volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,goedkoop,maar vooral erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was fantastisch lekker!!!!!!!!!!en een super bezorger 🤗🤗🤗

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld: 2×Durum Kipdoner Speciaal Gegeten: een koude Wrap met 90 % sla, dus weinig vlees.Dit was inderdaad speciaal omdat de Kaas ook niet te vinden was.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Ik vond dit keer de knoflooksaus een wat scherpe bijsmaak hebben. Het liefst zou ik de knoflooksaus apart ontvangen. Kwaliteit en bezorging altijd top!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de knoflooksaus vergeten, maar overheerlijk, prima kwalitiet!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks waren prima, alleen de Kipsnitsel was te lang gebakken. Was taai en erg droog.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was smaakloos, helaas. Het andere eten was wel goed.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker! Salade wel erg grof gesneden. Bezorging duurde erg lang. Een uur.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was dit keer helaas droog! Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers..warm en vlot geleverd. Alles er op en aan. Wat een aanrader en toevoeging voor de regio.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader, wij bestellen zeker weer.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.v.m. allergie voor kaas een gerecht zonder kaas besteld. Bij de eerste hap bleek er toch kaas in te zitten. 3 keer geprobeerd te bellen met verschillende telefoons, maar er werd niet opgenomen en er is ook niet teruggebeld. Erg jammer.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip nuggets en kroket prima, maar ik weet niet wat er aan de hand was met de kapsalon. Ik denk dat er misschien andere kruiden in de pittige knoflook zaten dan voorheen, maar na 2 happen heb ik hem weg gegooid. Zal niet snel weer kapsalon bestellen, terwijl het anders altijd prima was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op goede tijdstip geleverd. Heerlijk eten ! Ben vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel! Keep up the good work

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel geleverd, lekker eten, goede kwaliteit

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op juiste tijdstip bezorgd ! Altijd warm ! Altijd lekker ! Heb al meerdere malen besteld en er zullen meerde malen volgen !

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te koud afgeleverd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling voor een groot gezin. Alle gerechten heerlijk en lekker warm na bezorging! Wij bestellen zeker vaker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en genoten van de kapsalons. Bezorging keurig op tijd. Echt een aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker eten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden, snel bezorgd, was goed warm en heerlijk. Een aanrader om af en toe wat te bestellen in Hurdegaryp en omstreken !

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt overheerlijk en altijd goed. Goede werkgever en werknemers.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed en op de af gesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Een heerlijke wrap met doner die teveel was voor éen persoon. De bezorger was vriendelijk. De status van de bestelling die we kregen per mail klopte niet. De verwachte bezorgtijd was 19.30, we kregen het om 19.15 uur. En om 19.35 kregen we een mail dat de bestelling onderweg was. Algemene ervaring heel positief dus, behalve de bestelstatus.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk. bezorging helaas wel te laat.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en blij verrast. Heerlijk gegeten, de kapsalon was goed gevuld en de patat was nog knapperig. Een aanrader. Bezorging was snel.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd! Goed gevuld broodje en fijne Turkse pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, temperatuur was goed en op tijd gebracht .

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en kwalitatief goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren dit keer erg vet. Mijn broodje viel daardoor ook uit elkaar.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wel vaker bij de bouffies. Het eten is goed levertijden zijn over het algemeen snel. Drukke tijden duurt het iets langer en dat is logisch. Maar doet geen Afbreuk van de kwaliteit. En helemaal super dat ze tot savonds laat open zijn. Een echte aanrader!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangewezen tijd voor de deur, goed gevulde bakken! En als extra pepermuntje met wat paaseitjes, hartstikke leuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk maar bij alle drie kapsalons miste de knoflooksaus. Volgende keer beter ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed. Mooi optijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk !! Betere kwaliteit bestaat bijna niet !! Bezorging was sneller dan aangeven !! Zeker een aanrader voor iedereen !!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom topservice! Mooi op tijd geleverd en de kwaliteit van het eten was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,keurig afstand gehouden,netjes en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon en precies op de afgespoken tijd geleverd door een heel vriendelijk meisje op de fiets. Alleen jammer dat je 25 ct moet betalen voor betaling met Ideal.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel bezorgd. Niks op aan te merken.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd van constante niveau. Persoonlijke wensen wordt naar geluisterd, wat ik heel fijn vindt. Ik mis zelf nog gebakken groente in het menu als keuze bij de döner, maar dat is persoonlijk.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lekker..vers en netjes .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging eerst naar de kapper om m’n Perzische tapijt bij te laten werken. Tondeuse liep vast, toen kapsalonnetje gedaan. Bijzondere avond.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kapsalon, mooi vlot bezorgd en 2 pepermuntjes erbij om het af te ronden, perfect

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was top en snel geleverd

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en warm bezorgd, lekker!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kangoo gekocht, lekker vieren met een kapsalon. Velgen van Kangoo moeten nog wel schoon, gelukkig heb ik afwasborstel.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrouwtje Jannes ging naar de bingo dus ik moest zelf koken. Alles aangebrand. Toen kapsalon besteld, erg lekker. Vrouw kwam thuis met afwasborstel. Mooie avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen verkeerde saus geleverd bij kapsalon. Kreeg curry ipv pittige knoflooksaus.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden... deze x turkse pizza speciaal gehad en die gaat vaker op het menu heerlijk. En weer super snel en via mail goed op de hoogte gehouden. Tot de volgende x

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze x broodje döner kaas gehad, en kwaliteit zoals verwacht, wederom goed. Wel is de bij geleverde knoflook saus echt veeeeel te weinig met 2 bakjes zou het net genoeg zijn (en zou dus standaard moeten zijn) en daarbij zou ‘ie iets dikker kunnen. Maar verder heerlijk!!! En die levertijd super snel. Wij bestellen hier graag!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, persoonlijk had er iet meer vlees op mogen zitten.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt fantastisch. Snelle bezorging, het was goed warm en heerlijk. We blijven zeker klant!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren verbeterpunten, ik heb dit besproken en dit is super netjes opgelost. De eigenaar belde me na de drukte en we hebben een goed gesprek gehad. Uitstekende klantenservice en ze zijn erg bereid om te leren en ontwikkelen. Wij bestellen er zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en lekker eten. Bezorging is erg goed .

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! En het was lekker!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed en lekker en ondanks dat ‘ie eerst bij m’n buren voor de deur stond (die regelmatig bij jullie bestellen dus we snappen de verwarring) echt super snelle bezorging. Tot een volgende x

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en warm.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn enige minpunt in mijn vorige beoordeling was dat het eten niet warm was. Nu was alles perfect. Vijf sterren!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker...vers en lekker warm. Ook vlot bezorgd..en precies optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies zoals verwacht. Alles netjes apart verpakt, gratis blikje cola ( top ), servetjes, twee pepermuntjes en zeer milieubewust, een vriendelijke bezorger op de fiets. Nu ben ik helemaal pro milieu maar ook pro warm eten. Enige reden dat ik jullie geen 5 sterren heb gegeven voor de kwaliteit is het feit dat het eten lauw warm aankwam. Las in andere reviews dat ik niet de enige ben die dit vind. Toch maar overstappen op de elektrische auto/scooter ?? Verder was alles top. Het heeft heerlijk gesmaakt en ik zal zeker weer een keer bij jullie bestellen.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed op smaak, alles warm na bezorging, op afgesproken tijd bezorgd. Houden zo 👌

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd, zat deze keer geen servetten , bestek en pepermuntjes bij

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service.heerlijk eten .betaalbaar zeker voor herhaling vatbaar.en ook een aanrader voor anderen.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging! Weer lekker gesmuld. Kinderen vinden de crockyburger erg lekker!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar was niet echt warm.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon!!!!!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse producten, eten werd goed warm thuisbezorgd en de smaak was erg goed! Voor herhaling vatbaar.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Een aanrader voor iedereen.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit en vriendelijk bezorgers. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlotte en correcte levering!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was zo goed dat ik met de bijgeleverde folie op mijn hoofd uit blijdschap door de Wâlden ben gaan rennen!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat knoflofsaus niet apart werd meegeleverd bij Turkse pizza kipdoner speciaal, maar er al in was verwerkt, verder goed,

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk.!!!!!!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet op tijd.. de persoon die de bezorging deed wist het bedrag niet en had geen wisselgeld????

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed eten!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, warm en snel bezord. Sla en frisdrank erbij, en natuurlijk het "pepermuntje" Vriendelijke bezorging altijd.😊

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig saus bij de kapsalon en de patat was slap en vettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de patat voor 4 personen was in onze ogen net niet genoeg. Voor de rest alles heel goed.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en meer dan voldoende. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BeZorging was prima mooi voor de tijd. 1 minpuntje de ui op de friet speciaal, waren zeer grof gesneden

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en keurig verpakt. Aanrader Turkse pizza en de kapsalon Large ook meer dan genoeg. Bezorging prima.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was teveel afgekoeld. De producten zelf waren heerlijk.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten was nog lekker warm

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prime levering juiste tijd Eten wat uitstekend

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke kapsalon en friet! En zeker niet te weinig! Was lekker warm en werd mooi op tijd gebracht.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk, direct antwoord en verwachtte bezorgtijd. Bezorger was op de aangegeven tijd aanwezig en met juiste producten. Allen viel op dat telefoonnummer op folder niet werkt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed het was alleen al flink afgekoeld dus vooral de patat was minder lekker. De vorige keer was het wél goed dus ik denk dat dit toeval was.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superhandig om te bestellen via de app en heel snel thuis bezorgd. Het eten was prima. We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden allemaal kapsalon in verschillende maten en waren zeer tevreden over smaak en hoeveelheid. Via de makkelijke app besteld en betaald en je word daarna via mail goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat en bezorgen op de fiets in de regen, eten slecht verpakt is gegarandeerd lauw eten.misschien volgende keer bezorging doen met de auto

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👌🏻 Prima service en handig te bestellen!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Fijne smaken en portie was prima. Waarschijnlijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..bezorgd op tijd...warm en alles er op en aan.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke kapsalon gehad!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier wat besteld gezien de recensies. Helaas herken ik er weinig van. Slappe, zachte en niet gare patat, knoflook saus er door gegooid ( wellicht de oorzaak van de slappe hap ). Vlees is goed. Extra knoflook saus erbij besteld, ik ben me er van bewust dat je voor € 0,50 niks kan verwachten maar dat het zo weinig was. Twee maal een stukje vlees er door en op is de saus.. Tot slot erg bijzonder dat als je via iDeal wil betalen daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht ( bij mij via ING )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Turkse pizza was overheerlijk, goeie prijs en ook nog eens stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima jammer er was geen saus bij wel besteld en betaald en de friet was niet gaar en slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortilla wrap van de Durum was zwartgeblakerd. Eerste x dat ik bestelde dus wou ook niet gelijk bellen. Verder was alles prima.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering!! Heerlijke kapsalon en broodje döner. Zelfs servetten en vorkje bijgeleverd en paar pepermuntjes , wat een service!! Hier gaan we vaker bestellen. Aanwinst voor de omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel bezorgt eten tot zover heerlijk zeker een aanrader alleen wat fout gegaan bij levering jammer genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, goed eten

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en het was lekker alleen 1 bestelling verkeerd maar dit kan gebeuren. Verder alles top !

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, helaas ontbrak bij de kapsalons de salade. Daarentegen erg veel kaas. Liever de knoflooksaus in het vervolg apart. Bezorging keurig op tijd. Een aanwinst voor Hurdegaryp.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en super relaxed dat het bezorgd word. voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed 👍🏻

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden nog nooit kapsalon gegeten maar het was heerlijk!ook ideaal bestellen via internet.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering, eten was erg netjes verpakt en nog heel warm. Het eten was heerlijk, echt een aanrader. Een aantal hadden kapsalon en er had 1 een Turkse pizza. Beide smaakten heel erg lekker. Wij bestellen hier zeer zeker nog een keer.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de salade op, ter compensatie twee blikjes drinken gekregen.. eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Kapsalon erg lekker. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten was warm en lekker. Snelle bezorging. Leuk detail, de bijgeleverde pepermuntjes. Wij bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, snel en makkelijk te bestellen. Ideaal!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorger was netjes op tijd en alles was warm. Tot de volgende keer😊

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & veel

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie. Binnen 20 minuten zaten we aan tafel met een fijne vracht eten.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dondersfijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker! Verse salade en dito broodje met overheerlijke kip Döner. Aanwinst voor Hardegarijp en omstreken.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Erg tevreden! 5/5

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed verzorgd, verse frisse salade en de schotel was heerlijk! Graag volgende keer wel 2 sauzen bij een schotel doen als dat ook vermeld staat op de website. Volgende keer bestel ik hier weer!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. Persoonlijk ontvang ik liever de saus apart van de kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de kapsalon was de patat erg vet. De patat was doorweekt met vet/olie. Smaak van kip was goed. We hadden liever de saus los erbij gehad zodat we het zelf kunnen doseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Turkse pizza en vlotte bezorging!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie toevoeging in Hardegarijp! Bezorgtijd was prima volgens da afgesproken tijd. Eten was heerlijk en lekker warm. Minpuntje was geen knoflooksaus geleverd , was wel besteld .

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een kapsalon large en xl besteld om het verschil te ervaren. Dit konden wij thuis niet echt ontdekken. Kapsalons waren beide even groot/ hoog.Had verwacht dat de saus apart zou worden meegeleverd, maar was er al doorheen gedaan en opgewarmd. Dat is geen goede combinatie. De belgische frieten waren slap; konden wel iets meer doorbakken. We hadden er salade bij besteld maar dit ontbrak. Ik vermoed dat het eenmalig is.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en op tijd!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten :-) Ik bestel hier vaker

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat lang..maar opstart is altijd moeilijker dan je denk..het was ook niet warm behalve de turkse pizza. Verder prima service door het exstra brengen van een fles coca cola en sausjes ..maar alles was het wachten meer dan waard..we gaan zeker weer bestellen..een mooie aanvulling in de regio hier..

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zo goed dat ik nu alles uit ga kotsen zodat ik opnieuw kan bestellen.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating